spremni za prvi razred

PRIRUČNIK “SPREMNI ZA PRVI RAZRED”

Saveti, vežbice i zadaci za pripremu za polazak u školu

Ako imate predškolca koji se priprema za prvi razred i ne znate šta sve da očekujete i kakve promene će škola doneti – naš digitalni priručnik “Spremni za prvi razred” Vam može pomoći da se pripremite zajedno sa Vašim mališanima.

spremni za prvi razred
uciteljica

Znanja, veštine i
sposobnosti koje Vaše
dete treba da ima pre
polaska u školu

Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta, sastavili smo listu mogućih problema, poteškoća i izazova sa kojima se roditelji i deca susreću pri polasku u prvi razred.

Svaki od tih probroblema, sa sobom nosi savet i ideju kako ih prevazići samostalno i zajednički sa decom. U priručniku možete pronaći informacije o tome koja znanja, veštine i sposobnosti Vaše dete treba da ima pre polaska u školu.

uciteljica

Razvoj intelektualnih,
fizičkih i emocionalnih sposobnosti

Priručnik “Spremni za prvi razred” obuhvata i dodatak – vežbice i zadatke za decu koji omogućavaju razvoj potrebnih intelektualnih, fizičkih i emocionalnih veština i sposobnosti, kako bi Vaš predškolac spreman krenuo u prvi razred.

spremni za skolu

O proizvodu

Kome je namenjen?

Priručnik “Spremni za prvi razred” namenjen je roditeljima budućih prvaka.

Koji je sadržaj?

Informacije potrebne za pripremu i polazak u školu, saveti za prevazilaženje različitih poteškoća, kao i vežbice za decu koje ih pripremaju za prvi razred

Koja je cena?

Cena priručnika je 3.000 RSD.

Pročitajte nekoliko saveta i aktivnosti za decu iz našeg priručnika

Ukoliko su Vam se dopali saveti, svoj primerak priručnika možete poručiti ovde