Image Alt

Како смо организовали прву онлајн новогодишњу приредбу?

Да ли се сећате посебног узбуђења при дочеку сваке Нове године када сте били дете?

Од украшавања јелке, до одбројавања и отварања поклона од Деда Мраза, овај празник увек заузима посебно место у срцу свих нас, а поготово деце. Баш зато смо хтели да, упркос свим условима, учинимо улазак у 2021. годину посебним и оживимо празничну магију на другачији начин.

Тако смо у едукативном центру ”Учитељица” дошли на идеју да, заједно са нашим ученицима, организујемо прву онлајн новогодишњу приредбу. 

Приредба је премијерно приказана 30. децембра на нашем Јутјуб каналу, а позитивне реакције деце и изван нашег едукативног центра су посебан разлог нашег поноса. Успели смо да заједничким трудом и радом улепшамо дочек Нове године себи и другима, а све то кроз пуно забаве и уживања.

Овај догађај краси и чињеница да је то прва онлајн новогодишња приредба. То нас посебно радује јер у потпуности осликава мисију едукативног центра ”Учитељица”, а то је тежња да континуирано проналазимо иновативне и креативне активности за наше ученике.

Закажите информативни разговор са координатором едукативног центра и сазнајте више о нашим услугама кликом на овај линк.