Контактирајте нас  info@uciteljica.rs Пратите наш рад

Image Alt

Како смо организовали прву онлајн новогодишњу приредбу?

Да ли се сећате посебног узбуђења при дочеку сваке Нове године када сте били дете?

Од украшавања јелке, до одбројавања и отварања поклона од Деда Мраза, овај празник увек заузима посебно место у срцу свих нас, а поготово деце. Баш зато смо хтели да, упркос свим условима, учинимо улазак у 2021. годину посебним и оживимо празничну магију на другачији начин.

Тако смо у едукативном центру ”Учитељица” дошли на идеју да, заједно са нашим ученицима, организујемо прву онлајн новогодишњу приредбу. 

Приредба је премијерно приказана 30. децембра на нашем Јутјуб каналу, а позитивне реакције деце и изван нашег едукативног центра су посебан разлог нашег поноса. Успели смо да заједничким трудом и радом улепшамо дочек Нове године себи и другима, а све то кроз пуно забаве и уживања.

Овај догађај краси и чињеница да је то прва онлајн новогодишња приредба. То нас посебно радује јер у потпуности осликава мисију едукативног центра ”Учитељица”, а то је тежња да континуирано проналазимо иновативне и креативне активности за наше ученике.

Закажите информативни разговор са координатором едукативног центра и сазнајте више о нашим услугама кликом на овај линк.