Image Alt

Бенефит програм за компаније

Бенефит који заправо јесте бенефит

Који проблем решавамо за родитеље запослене у компанији коју представљате?

Родитељ, поред редовних приватних и пословних обавеза, данас има још један изазов испред себе. Потребно је да одвоји време и енергију да помогне свом детету, посебно уколико је у питању предшколски и рани школски узраст, у испуњавању свих школских обавеза.

Уколико му компанија у којој ради помогне у суочавању са тим изазовом и пружи му адекватну професионалну помоћ у виду услуга учитељица које ће радити са њиховом децом онлајн, имаће више времена за себе, квалитетно време са породицом и своје пословне обавезе. Поготово данас, када велики број запослених ради од куће, наша услуга јавила се као одговор на претходно идентификован проблем.

Рекли су о нама

Clarivate

Са свим негативним стварима које је епидемија ковид вирусом донела, сведоци смо и многих иновативности до којих су дошли људи из нашег окружења.

За едукативни центар Учитељица сам чула на друштвеној мрежи LinkedIn и одушевила се идејом која стоји иза целог пројекта. Истовремено са радом од куће, јавила се потреба за тиме да се помогне колегама који су родитељи школараца и за које је нов начин рада био изузетно напоран и изазован. Слушали смо родитеље и схватили да би им највећа помоћ била када би деци неко помогао са учењем.

Тада се и јавила идеја! Комуникација је била дивна и лака, те смо се договорили врло брзо да кренемо са радом. Ако питате наше родитеље и децу – рећи ће вам да је то најбољи бенефит који смо могли да им понудимо. Само ћу рећи да чујем како деца једва чекају да дођу из школе не би ли имали час са Учитељица екипом. Сарадња траје од октобра и дефинитивно ћемо наставити са истом. Није ни чудо кад је толико много љубави и енергије укључено у овај диван пројекат!

Из угла HR генералисте у својој фирми, могу рећи да је ово апсолутно сјајан потез за нас, и препоручујем вам да их што пре контактирате!

Марија Вуксановић
Clarivate
Наше вредности

Учитељица

У жељи да омогућимо деци и родитељима да се упознају са системом у којем се поштују потребе и могућности сваког детета, настао је едукативни центар Учитељица. Ми смо ту да помогнемо свој деци да остваре потенцијале који се крију у њима.

Редовни извештаји за HR менаџера и родитеље

Погодности за компаније кроз квантитативни попуст

Могућност пробног периода без уговорне обавезе

Персонализовани приступ образовању ученика

Доступност наших пакета на Benefiti.rs платформи

Доступност наших пакета на House of Benefits платформи