Image Alt

ЕЦУ школа енглеског језика

ЕЦУ школа енглеског језика

Програм онлајн часова енглеског језика са децом

Место на којем не учимо зарад добијања сертификата или оцена, већ место на коме настојимо да дете заволи језик и да га на њему прилагођен начин прихвати и савлада. У раду користимо курикулум ресорног Министарства који у односу на знање и потребе деце надограђујемо користећи додатну литературу и алате.

ЕЦУ методологија

Јединствена методологија коју смо израдили на основу искуства и која нам омогућава да обезбедимо континуиран квалитет.

Zoom платформа

Користећи ову платформу омогућавамо нашим ученицима најбољи квалитет видео позива и много корисних опција за интерактивне часове.

Материјал

У цену часова укључен је и дигитални образовни материјал за рад који ове часове чини веома занимљивим и динамичним.

Бесплатно уводно тестирање

Формирамо групне на основу предзнања ученика како би сви радили према програму који одговара њиховој зони наредног развоја.

Групни часови

У групи до 5 ученика омогућавамо идеално окружење за учење, сарадњу, вежбање комуникације и стварање пријатељства.

Цена

Цена на месечном нивоу износи 8000 РСД и подразумева 8 часова у одговарајућој групи, материјал, уводно тестирање и завршно тестирање.

Завирите у ЕЦУ онлaјн школу енглеског језика за децу

Одлучили смо да Вам покажемо како изгледају наши часови. На снимку можете видети спонтане, немонтиране исечке који су забележени снимањем екрана у току саме реализације часа. Уколико желите да и Ваше дете буде део нашег програма, закажите информативни разговор и бесплатно уводно тестирање.

Ми смо ту да помогнемо свој деци да остваре потенцијале који се крију у њима. Краси нас иновативан начин рада, прилагођен дигиталном окружењу. Настојимо да кроз игру помогнемо деци да развију вештине и стекну нова знања, и то у периоду њиховог раног развоја, до 5. разреда основне школе.

 

Након две године рада, у оквиру едукативног центра Учитељица, оформила се нова целина – онлајн школа енглеског језика за децу.

 

Место на коме не учимо зарад добијања сертификата или оцена, већ место на коме настојимо да дете заволи језик и да га на њему прилагођен начин прихвати и савлада. У раду користимо курикулум ресорног министарства који у односу на знање и потребе деце надограђујемо користећи додатну литературу и алате.

 

Наш начин рада је базиран на концепту ППП (presentation, practice, production).

Омогућава развијање комуникационих вештина и фине моторике.

Радимо на развијању креативног мишљења.

Одликује нас интерактиван рад, учење кроз игру и забаву.

“Green програм”

 1. Коме је програм намењен? Намењен деци која немају претходно знање енглеског језика.
 2. Фокус програма – Основни циљ овог програма је упознавање ученика са енглеским језиком на начин који ће им помоћи да заволе језик и уживају у учењу. Фокус таквог рада је изградња квалитетне базе путем савладавања основног вокабулара и фраза из најважнијих и деци блиских области, учења слова која се користе у енглеском језику и њиховом изговору.
 3. Методе за проверу успешности програма
  1. Усмена провера знања
  2. Учење песмице на енглеском језику и презентовање пред групом

“Yellow програм”

 1. Коме је програм намењен? Намењен деци која умеју да одговоре на базична питања на енглеском језику и која су упозната са вокабуларом најважнијих и деци блиских области.
 2. Фокус програма – С обзиром на то да су ученици који похађају овај програм већ упознати са енглеским језиком, најважнији циљ би био да се темељ додатно учврсти, а да се ученици осете сигурније у коришћењу енглеског језика. Како бисмо то осигурали, фокус ће се ставити на проширивање вокабулара, као и на увођење нових тема и фраза. Кроз грађење дијалога, ученици ће несвесно почети да савлађују и граматику енглеског језика, а као резултат тога ће моћи и самостално да граде једноставније реченице.
 3. Методе за проверу успешности програма
  1. Дијалог са наставницом
  2. Припрема дијалога између два ученика на енглеском језику и презентовање пред групом

“Purple програм”

 1. Коме је програм намењен? Намењен деци која самостално могу да изграде комплекснију реченицу на енглеском језику и имају фонд речи који им омогућава вођење кратких дијалога у различитим темама.
 2. Фокус програма – На овом програму сматрамо битним увођење идеје лепшег и јаснијег изражавања на енглеском језику. Како ученици већ имају довољан фонд речи и могу да одговоре на основна питања, фокус ћемо ставити на додатној надограњи реченица путем придева и различитих врста именица које се користе у енглеском језику. Поред тога, у фокусу програма је развој читања и писања кроз које ће ученици моћи да додатно разрађују начине на које могу да користе енглески језик.
 3. Методе за проверу успешности програма
  1. Писмена провера знања и усмена провера знања
  2. Припрема писма за родитеље уз добијање инструкција и одређеног наратива од наставнице

Мама Маја: ,,Кажу да је човек богат онолико колико језика говори. Данас, када наша деца одрастају у мултимедијалном окружењу, често се рано сусретну са првим речима и песмицама на енглеском језику. Како одрастају пред њима се отварају нове могућности да своја знања прошире и да користе енглески језик. Лично ми је веома важно да учење језика не буде сувопарно, већ забавно и активно јер кроз игру деца најлепше и најлакше уче. Нисам могла ни да претпоставим колико онлајн часови енглеског могу бити интересантни, интерактивни и колико ће им се моја ћерка радовати. Знање које на часовима стиче, Касиа лако примењује у разговору са децом са енглеског говорног подручја, а онлајн начин рада у време пандемије нам омогућава да учимо безбрижно и дружимо се безбедно.”

Треба Вам више информација?

Уколико желите да сазнате више о нашим услугама и потенцијално постанете наш клијент, можете попунити ову кратку форму и контактираћемо Вас у најкраћем могућем року како бисмо поделили све потребне информације.