Image Alt

ЕЦУ школска година

ЕЦУ школска година

Програм редовног праћења школског градива

Кроз програм ЕЦУ школска година, стручни тим едукативног центра Учитељица у току школске године реализује онлајн часове и радионице за ученике од 1. до 4. разреда. На часовима један учитељ у групи (до 5 ученика) помаже ученицима да утврде школско градиво користећи интерно развијену методологију рада, а на начин који је прилагођен њиховим потребама, могућностима и интересовањима

ЕЦУ методологија

Јединствена методологија коју смо израдили на основу искуства и која нам омогућава да обезбедимо континуиран квалитет.

Zoom платформа

Користећи ову платформу омогућавамо нашим ученицима најбољи квалитет видео позива и много корисних опција за интерактивне часове.

Бесплатан материјал

Приступ бесплатним дигиталним наставним средствима које су правиле наше учитељице

Треба Вам више информација?

Уколико желите да сазнате више о нашим услугама и потенцијално постанете наш клијент, можете попунити ову кратку форму и контактираћемо Вас у најкраћем могућем року како бисмо поделили све потребне информације.


  Кроз програм “ЕЦУ школска година”, стручни тим едукативног центра Учитељица у току школске године реализује онлајн часове и радионице за ученике од 1. до 4. разреда. На часовима један учитељ у групи (до 5 ученика) помаже ученицима да утврде школско градиво користећи интерно развијену методологију рада, а на начин који је прилагођен њиховим потребама, могућностима и интересовањима. Наша интерно развијена методологија рада базирана је на принципу учења кроз игру. У реализацији користимо низ дигиталних алата и материјала које појединачно креирамо за сваку групу ученика.

  Циљ програма је да идентификујемо и радимо на остваривању потенцијала сваког ученика, али и да ученици науче да уче и у том процесу истински уживају. Додатно, кроз рад у групи у којој се чује глас сваког појединца радимо на развијању интерперсоналних вештина ученика које ће им помоћи у школским, али и свакодневним животним активностима.

  Програм се реализује у групи. Групе чине до 5 ученика истог разреда и имају унапред одређене термине који се мењају у складу са сменом ученика у школи.

  Креативне тематске радионице смо на предлог родитеља и ученика уврстили као саставни део овог програма. На овим радионицама учитељ кроз игру ради на развоју интересовања и вештина у оквиру следећих области: предузетништво, глума, музика, ликовно стваралаштво, новинарство, спорт и сл.

  Мама Тијана: ,,Одушевљена сам тимом едукативног центра Уцитељица и њиховом посвећеношћу. Једно дете има индивидуалне часове сваког дана после школе, фантастичан однос са учитељицом Маријом која је својим приступом стекла ауторитет и поверење. Друго дете има групне часове на којима ужива, исказује своја интересовања кроз креативне радионице и припрему позоришне онлајн новогодишње представе. Сјајно је што напредак, обрађено градиво и понашање на часовима пратим кроз недељне извештаје! Ова сарадња нам је смањила притисак, обавезе и пружила више времена за породична дружења и игру.”

  Мама Александра: ,,Моје обе ћерке иду на часове код Учитељице. Ти часови се не пропуштају ни када су уморне, нити када касне, ни кад је лош интернет, а чак ни када су им у посети другарице. Шта је то тако јединствено за Учитељицу? У једној реченици – потпуно другачији приступ и начин рада са децом где се не учи само градиво већ и лепо понашање и друге животне ствари, где се учи кроз игру и смех, где се свако дете посматра као јединка и скроз је ок ако нешто слабије знаш и ниси спреман јер…научићеш, уз Учитељицу.”

  На основу досадашњег искуства и континуиране двосмерне комуникације коју имамо са свим родитељима, креирали смо две опције у којима можете користити наше услуге:

  • Пакет 2 – Два двочаса на недељном нивоу – 12.000,00 РСД месечно
  • Пакет 3 – Два двочаса и креативна радионица на недељном нивоу – 18.000,00 РСД месечно