Контактирајте нас  info@uciteljica.rs Пратите наш рад

Image Alt

ЕЦУ школска година

ЕЦУ школска година

Програм редовног праћења школског градива

Кроз програм ЕЦУ школска година, стручни тим едукативног центра Учитељица у току школске године реализује онлајн часове и радионице за ученике од 1. до 4. разреда. На часовима један учитељ у групи (до 5 ученика) или индивидуално помаже ученицима да утврде школско градиво користећи интерно развијену методологију рада, а на начин који је прилагођен њиховим потребама, могућностима и интересовањима

ЕЦУ методологија

Јединствена методологија коју смо израдили на основу искуства и која нам омогућава да обезбедимо континуиран квалитет.

Zoom платформа

Користећи ову платформу омогућавамо нашим ученицима најбољи квалитет видео позива и много корисних опција за интерактивне часове.

Бесплатан материјал

Приступ бесплатним дигиталним наставним средствима које су правиле наше учитељице

Индивидуални часови

Потпуно персонализован приступ учитељице Вашем детету кроз интерактивни час у којем се учи кроз игру.

Групни часови

У групи до 5 ученика омогућавамо идеално окружење за учење, сарадњу, вежбање комуникације и стварање пријатељства.

Цена

Сами одредите цену на месечном нивоу избором броја часова за Ваше дете.

Треба Вам више информација?

Уколико желите да сазнате више о нашим услугама и потенцијално постанете наш клијент, можете попунити ову кратку форму и контактираћемо Вас у најкраћем могућем року како бисмо поделили све потребне информације.


  Кроз програм “ЕЦУ школска година”, стручни тим едукативног центра Учитељица у току школске године реализује онлајн часове и радионице за ученике од 1. до 4. разреда. На часовима један учитељ у групи (до 5 ученика) или индивидуално помаже ученицима да утврде школско градиво користећи интерно развијену методологију рада, а на начин који је прилагођен њиховим потребама, могућностима и интересовањима. Наша интерно развијена методологија рада базирана је на принципу учења кроз игру. У реализацији користимо низ дигиталних алата и материјала које појединачно креирамо за сваку групу ученика.

  Циљ програма је да идентификујемо и радимо на остваривању потенцијала сваког ученика, али и да ученици науче да уче и у том процесу истински уживају. Додатно, кроз рад у групи у којој се чује глас сваког појединца радимо на развијању интерперсоналних вештина ученика које ће им помоћи у школским, али и свакодневним животним активностима.

  Програм се реализује у групи и индивидуално. Групе чине до 5 ученика истог разреда и имају унапред одређене термине који се мењају у складу са сменом ученика у школи. Индивидуални часови се заказују у слободним терминима учитеља или учитељице за којег координатор, у договору са родитељима, процени да би највише одговарао профилу и потребама ученика.

  Због потребе за континуитетом у раду, ученик мора имати минимум један групни двочас или индивидуални час на недељном нивоу. У почетном периоду школске године, препорука је да сви ученици раде у групи, а да се индивидуални часови накнадно уврсте по потреби, али и жељама родитеља.

  Креативне тематске радионице смо ове године, на предлог родитеља и ученика, уврстили као саставни део овог програма. На овим радионицама један учитељ у групи до 5 ученика кроз игру ради на развоју интересовања и вештина у оквиру следећих области: предузетништво, глума, музика, ликовно стваралаштво, новинарство, спорт и сл.

  Мама Тијана: ,,Одушевљена сам тимом едукативног центра Уцитељица и њиховом посвећеношћу. Једно дете има индивидуалне часове сваког дана после школе, фантастичан однос са учитељицом Маријом која је својим приступом стекла ауторитет и поверење. Друго дете има групне часове на којима ужива, исказује своја интересовања кроз креативне радионице и припрему позоришне онлајн новогодишње представе. Сјајно је што напредак, обрађено градиво и понашање на часовима пратим кроз недељне извештаје! Ова сарадња нам је смањила притисак, обавезе и пружила више времена за породична дружења и игру.”

  Мама Александра: ,,Моје обе ћерке иду на часове код Учитељице. Ти часови се не пропуштају ни када су уморне, нити када касне, ни кад је лош интернет, а чак ни када су им у посети другарице. Шта је то тако јединствено за Учитељицу? У једној реченици – потпуно другачији приступ и начин рада са децом где се не учи само градиво већ и лепо понашање и друге животне ствари, где се учи кроз игру и смех, где се свако дете посматра као јединка и скроз је ок ако нешто слабије знаш и ниси спреман јер…научићеш, уз Учитељицу.”

  На основу досадашњег искуства и континуиране двосмерне комуникације коју имамо са свим родитељима, креирали смо пет опција у којима можете користити наше услуге:

  • Пакет 1 – Један термин на недељном нивоу
  • Пакет 2 – Два термина на недељном нивоу
  • Пакет 3 – Три термина на недељном нивоу
  • Пакет 4 – Четири термина на недељном нивоу
  • Пакет 5 – Пет термина на недељном нивоу

  Један термин подразумева:

  • двочас у групи у трајању од 90 минута
  • или креативну тематску радионицу у групи у трајању од 90 минута
  • или индивидуални час у трајању од 45 минута

  Цена једног термина је 1 200 РСД.

   

  Заједно можемо направити идеалну комбинацију која у потпуности одговара потребама Вашег детета.

  Препорука на основу досадашњег рада едукативног центра је да од почетка школске године радимо по динамици од 3 термина у групи на недељном нивоу (три двочаса или два двочаса и једна креативна тематска радионица).