Image Alt

Предузетништво кроз игру

Инспирисано Монтесори педагогијом

Креативне радионице ”Предузетништво кроз игру”

У периоду од 19. јула до 13. августа реализоваће се нови програм онлајн креативних радионица. Овај специјални програм ће моћи да прими само 20 ученика, па саветујемо да резервишете своје место већ данас!

Од 1. до 4. разреда

Узраст полазника

Zoom платформа

Начин реализације радионица

90 минута

Трајање једне радионице

Сами бирате број часова

Динамика одржавања радионица

Максимално 5 ученика у групи

Рад у групи уз учитељицу

1.000 РСД

Цена једне радионице. Уколико знате још некога ко би волео да учествује на радионици, приликом пријаве попуните поље 1 + 1 гратис и може да присуствује потпуно бесплатно

Да ли је Ваше дете упорно, креативно, сналажљиво, иновативно, предузимљиво? Уколико Ваше дете поседује бар једну од ових особина онда оно, према нашем мишљењу, има потенцијал да једног дана буде успешан предузетник или менаџер.

 

Наше радионице “Предузетништво кроз игру” ће помоћи деци да развијају предузетнички дух.

 

Свака од 16 радионица је конципирана тако да на њој група ученика обради једну проблемску ситуацију прилагођену узрасту и да се кроз игру, користећи дигиталне алате, упознају са свим битним елементима једног предузетничког подухвата. Обрадићемо идентификовање и решавање тржишних проблема, маркетинг, продају, финансије, међуљудске односе и рад у тиму, али све на деци прилагођен начин – кроз игру. Поред примарног циља, овај програм има за циљ да помогне у дигиталном описмењавању свих полазника, али и њихових вршњака уопште.

 

Пример једне радионице:

“Године су многе, а леђа нејака, године су тешке, згурила се бака.” Како та бака сада да силази низ степенице зграде која нема лифт, а она живи на трећем спрату? Да ли сте некада размишљали о овом проблему који је задесио многе старе особе у нашем окружењу? Како да помогнемо бакама и декама, а да истовремено наша идеја буде другачија од других?

 

На овој радионици ћемо попут Шерлока Холмса проучавати постојећи проблем, а онда попут Ковалског избацити све опције које нам падну на памет. Те идеје ћемо заједнички анализирати и кроз тимски рад, сарадњу и разговор са остатком тима ћемо изабрати ону која је најпогоднија за нас – ”мале предузетнике”. Затим креће пустоловина кроз игру бројева са финансијама. И све то нема поенту ако нико не чује за нас, због чега идемо у маркетиншке воде, где ће свако од нас моћи да искаже своју креативност.

На корак сте до пријаве на овај феноменални програм