Image Alt

Припрема за полазак у други, трећи и четврти разред

Инспирисано Монтесори педагогијом

Креативне радионице за децу која у септембру крећу у други, трећи и четврти разред

Од 16. августа до 3. септембра реализоваћемо онлајн радионице за децу која се у септембру враћају у школске клупе. Повратак у школу након дугог летњег распуста треба да буде постепен, а градиво које је рађено у претходним разредима треба обновити како би деца без оптерећења ушла у наредни разред. Наше радионице омогућавају управо то!

Понављање градива кроз игру

Начин рада

Zoom платформа

Начин реализације радионица

90 минута

Трајање једне радионице

Сами бирате број часова

Динамика одржавања радионица

Максимално 4 ученика у групи

Рад у групи уз учитељицу

1.200 РСД по радионици

Уколико знате још некога ко жели да присуствује, приликом пријаве попуните поље ”1+1 гратис” и имате једно место потпуно бесплатно.

Ближи нам се крај лета и почетак нове школске године. Верујемо да сте у току овог распуста одмарали и да сте напунили батерије за нове успехе. Да бисмо нову школску годину започели расположени и спремни за оно што нас очекује потребно је да се припремимо за оно што нас очекује.

 

Навикли смо се на нешто другачији ритам од оног који нас чека са почетком нове школске године и да нови разред не би за наш организам представљао стрес, треба се постепено враћати у форму, баш као што се и спортисти враћају у форму након паузе од тренинга и утакмица. Како ћемо то урадити? Кроз игру и креативан рад!

 

Пред почетак нове школске године, од 16. августа, реализоваћемо 10 радионица за ученике који крећу у други, трећи и четврти разред и које имају за циљ да ученике припреме за оно што их очекује у новом разреду. Кроз тематске и креативне радионице на којима ћемо се на веома занимљиве начине подсећати градива из претходних разреда, ученици ће моћи и да постепено уђу у ритам обавеза који их очекује од септембра.

Изаберите разред и погледајте расположиве термине за Ваше дете