skolarko osvaja planinu znanja

VEŽBANKA “ŠKOLARKO OSVAJA PLANINU ZNANJA”

30 zadataka iz oblasti jezika, matematike i logike

Digitalna vežbanka “Školarko osvaja Planinu Znanja” pomaže đacima u razvoju jezičkih i kognitivnih veština koje omogoućavaju bolje razumevanje i lakše usvajanje gradiva, kao i veću samostalnost u učenju.

skolarko osvaja planinu znanja
uciteljica

Uspešno savladavanje školskog gradiva

Dugogodišnji rad sa decom pokazao nam je da kroz formalno obrazovanje, đaci usvajaju konkretne nastavne sadržaje, ali se često ne radi na razvoju veština koje im pomažu da savladaju gradivo i formiraju trajne sisteme znanja koji im koriste tokom čitavog obrazovanja.

Zbog toga smo za naše đake od 1. do 4. razreda kreirali jedinstvenu vežbanku “Školarko osvaja Planinu Znanja” za razvoj jezičkih i matematičkih veština i kognitivnih sposobnosti.

uciteljica

Nivoi složenosti za postupnost u radu i učenju

Digitalna vežbanka “Školarko osvaja Planinu Znanja” sadrži 30 zadataka iz oblasti jezika (čitanje, razumevanje pročitanog, usmeno i pismeno izražavanje, bogaćenje rečnika), matematike (računske operacije, geometrija, matematička analiza) i kognitivnih sposobnosti (logika, pamćenje, procena, zaključivanje).

Zadaci su diferencirani tako da odgovaraju znanjima, veštinama i sposobnostima određenog uzrasta. Uz postupnost u organizaciji i osmišljavanju zadataka, deca isti zadatak mogu raditi više puta, na različitim nivoima složenosti i tako postupno unapređivati svoja znanja i veštine.

30

zadataka

jezik + matematika + kognitivne sposobnosti

razumevanje

logika

pamćenje

O proizvodu

Kome je namenjen?

Vežbanka “Školarko osvaja Planinu Znanja” namenjena je mlađim školarcima (od 1. do 4. razreda)

Koji je sadržaj?

Vežbanka sadrži 30 zadataka podeljenih u više nivoa složenosti.

Koja je cena?

Cena vežbanke je 3.000 RSD.

Uradite po 1 zadatak za svaki nivo složenosti iz naše vežbanke sa Vašim mališanima

Ukoliko su vam se dopali zadaci, svoj primerak vežbanke možete poručiti ovde