PROGRAM “SPREMNI ZA PRVI RAZRED”

Priprema predškolaca za polazak u prvi razred

Neka Vaše dete krene u prvi razred bez straha od nepoznatog, jer se pripremilo za školu intelektualno, emocionalno i fizički kroz program “Spremni za prvi razred”.

predskolac

Tu smo da saslušamo roditelje

 

uciteljica

USPEŠNI ŠKOLARAC

Veštine za olakšano učenje i savladavanje školskog gradiva

Cilj programa je razvoj sposobnosti, veština i proširivanje znanja koje će olakšati učenje i savladavanje školskog gradiva.

KREATIVNI ŠKOLARAC

Razvoj mašte i kreativnosti kroz pažljivo osmišljene radionice

Crtamo, pišemo, stvaramo i maštamo kroz pažljivo osmišljene kreativne radionice.

SPREMNI ZA PRVI RAZRED

Intelektualna, emocionalna i fizička priprema za polazak u prvi razred

Upoznavanje sa pojmom škole, uočavanje razlika između vrtića i škole, sticanje znanja kroz igru i druženje đacima znatno olakšava polazak u prvi razred.

Tu smo da pomognemo Vašoj deci u datim izazovima

Priprema

Kako deca na našim časovima učestvuju u različitim aktivnostima, oni se nesvesno navikavaju na sedenje u klupi 45 minuta, tako da im u školi to neće predstavljati veliki problem.

Individualizam

Negujemo individualizovani pristup radu i naš posao je da otkrijemo koji način rada najviše odgovara svakom našem učeniku, obezbedimo deci više različitih rešenja, objašnjenja i načina rada koje mogu usvojiti i primeniti.

Sloboda izbora

Ono što obezbeđujemo svakom novom učeniku koji dođe na naše časove jeste prijatna i opuštena atmosfera. Na prvom probnom času sami odlučuju da li će i kada učestvovati u nekoj aktivnosti, a mi smo tu samo da decu ohrabrimo i uvek im pružimo mogućnost da nešto isprobaju.

Dosadašnje iskustvo je pokazalo da se deca jako brzo opuste i biraju da učestvuju u aktivnostima posle nekoliko minuta časa.

Metodologija učenja kroz igru

Upoznavanje sa pojmom škole, uočavanje razlika između vrtića i škole, upoznavanje sa sistemima i principima rada u školi i sticanje znanja kroz igru i druženje, đacima znatno olakšava polazak u prvi razred.

Naša metodologija rada, čiji je osnov igra, čini da učenici na časovima uživaju u zajedničkom druženju i postupno se pripreme za sve promene koje škola sa sobom nosi.

Pogledajte zašto deca vole
naše časove

O programu

Kome je namenjen?

Program “Spremni za prvi razred” namenjen je deci predškolskog uzrasta.

Koliko program traje?

Program traje od septembra do juna, a učenici imaju dva časa nedeljno u trajanju od od 45 do 60 minuta.

Koja je cena programa?

Cena programa je 6.000 RSD na mesečnom nivou.

Hajde da zajedno budemo SPREMNI ZA PRVI RAZRED